08 april 2024 in Algemeen

Rijkswaterstaat voert van zaterdagavond 13 april 22.00 uur tot maandagavond 13 mei 20.00 uur asfaltwerkzaamheden uit aan de Spijkenisserbrug. De brug is die periode 4 weken dicht voor wegverkeer. Het fiets- en voetpad blijft gewoon open en ook de scheepvaart heeft doorgang.

Voor huisartsen in Nissewaard: houd rekening met langere aanrijtijd voor niet PRIO1-ritten.

Bereikbaarheid hulpdiensten

Voor PRIO1-ritten van hulpdiensten en het borgen van de aanrijdtijd, is een bypass over het fietspad van de Hartelbrug beschikbaar. Daarnaast zal de bypass beschikbaar zijn voor een beperkt aantal niet-hulpverleningsvoertuigen met een spoedeisende bestemming, zoals: verloskundigen, artsen Spijkenisse Medisch Centrum (mits spoedeisend), anonieme politievoertuigen en de logistieke transporten van Spijkenisse Medisch Centrum. Verkeersregelaars, aan het begin en het eind van de bypass, verzorgen de toegankelijkheid van bovengenoemde doelgroepen tot de bypass.

Informatie

Flyer Spijkenisserbrug

Werkkalender

Omleidingskaart

Projectpagina van de Spijkenisserbrug

Voor specifieke vragen voor huisartsen in Nissewaard, kunt u contact opnemen met Saskia Karreman 0181-301807 of s.karreman@cohaesie.nl. Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat via 0800-8002. Of stuur een e-mail naar 08008002@rws.nl