04 december 2023 in Algemeen

Binnenkort vinden er nieuwe ambassadeursverkiezingen voor Afdeling Rotterdam plaats.

We nodigen je uit om je kandidaat te stellen als LHV-ambassadeur voor onze afdeling!

We zoeken een ambassadeur die samen met de huidige ambassadeurs en de LHV-medewerkers per 1 april 2024 het afdelingsteam vormt. Het zou mooi zijn als in de samenstelling van het uiteindelijke team de diversiteit van de regio en van de leden gecombineerd wordt met variatie in ervaring en inhoudelijke affiniteit. 

Het is een uitdagende bestuurlijke en betaalde functie waarbij je in dienst bent van de LHV. Je werkt samen in het afdelingsteam en maakt gebruik van de ondersteuning en faciliteiten van de LHV.

Aanmelden en verdere procedure

Meer informatie over het profiel én hoe je je kandidaat kunt stellen vind je op deze pagina. Op 14 januari 2024 sluit de aanmeldtermijn voor kandidaten. Na afloop van de aanmeldtermijn worden de kandidaten bekend gemaakt en daarna ontvangen alle stemgerechtigde afdelingsleden (dit betreft gewone leden en ereleden) de uitnodiging om te stemmen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het verenigingsmodel, de afdelingen, regio’s, ambassadeurs en taken en afdelingen? Klik hier. Heb je vragen, neem dan contact op met een van de huidige ambassadeurs of met het LHV-regiobureau.

Kandidaatprofiel